Reünie 13 april 2016

Reünie VAD, MIDNET, CONNEXXION en TSN

VAD

De vrijwilligers van de Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost (voorheen Stichting Veteraan Autobussen Apeldoorn – Arnhem) denken met veel plezier terug aan de gezellige en drukbezochte Reünies van de laatste jaren van en voor mensen die bij de VAD, Midnet, TSN en Connexxion hebben gewerkt, of nog werken. Zoals vorig jaar beloofd gaan we er ook dit jaar weer mee door!

Namens de Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost nodigen wij daarom alle (oud) collega’s van VAD, MIDNET, CONNEXXION EN TSN uit voor deze reünie op:

WOENSDAG 13 APRIL 2016

midnetWij starten om 13.30 uur vanaf de vestiging aan de Wapenrustlaan en zullen voor u een rit verzorgen met onze historische bussen. Op veler verzoek korten we die iets in.
Uiteraard is er ook een tussenstop: dit jaar is gekozen voor Muzenhof, Leuvenumseweg 66 3852 AS Ermelo (voormalig KMT-tehuis)

Daar bieden wij u een koffie met gebak en een consumptie aan.

connexxionSponsoren hebben wij ook deze keer weer niet kunnen vinden: voor deelname aan deze middag vragen wij u een bedrag van 12,50 euro per persoon, op die middag met ons af te rekenen.logo TSN CMYK

 

 

Aanmelding per mail aan: l.rijswijk79@upcmail.nl

U kunt zich ook tot en met 1 april a.s. aanmelden bij
Rob van Hengel
Auroralaan 33a
7321 BN Apeldoorn

 

Onderdeel van de landelijke Stichting Veteraan Autobussen