Samenwerking

Naast de samenwerking van SVA RO met de andere werkgroepen binnen de SVA, werken wij ook samen met verschillende ‘externe partijen’.

 

TSN

Bij Techno Service Nederland (TSN) (geen link beschikbaar) aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn kloppen wij zelden tevergeefs aan als we (ingewikkelde) technische assistentie nodig hebben.

rokafastRoka-fast levert ons bevestigingsmiddelen van allerlei aard. Dit bedrijf wist ons binnen 24 uur een banjobout te leveren, waar we zelf al 1 jaar naar zochten. Levert ons ook “klein”-verpakkingen van het bevestigingsmateriaal.

liqui molyLiqui Moly Sponsort ons de motorolie en de koelvloeistoffen.

 

nassau_logoBeter een goede buur dan een verre vriend. Nassau Golf leverde ons onze heftruck en sponsorde onze zetbank. Kunnen bij hen eventueel indien nodig een zwaardere heftruck lenen. In de opbouw fase mochten wij van hun internet gebruik maken.

 

WielsmaHet internationale bergingsbedrijf Wielsma, dat in onvoorziene omstandigheden ons snel en vakbekwaam ons hulp bied. Via hen kwamen we in het bezit van onze hefbrug.

 

WifocarrWIFOCARR is een restauratiebedrijf voor o.a. old-timer vrachtauto’s.
Zij helpen ons met onderdelen. Via hen werden o.a. de klembanden voor de   Nefkens 55 gerepareerd. Ook restaureren zij het chassis van de Citroën ETAO.

 

Mulder Connectmulder connect sponsort de bekabeling van ons beveiligings- / anti-inbraaksysteem, zodat we ’s avonds durven te gaan slapen.

 

 

 

buitenhuisMet Autoverhuurbedrijf Buitenhuis onderhouden we goede contacten, en we kunnen daardoor naar elkaar doorverwijzen als hun gezelschappen te groot zijn voor de personenbusjes die ze verhuren, of als onze gezelschappen zo klein zijn dat ze misschien beter een busje van Buitenhuis kunnen huren. Bovendien sponsort Buitenhuis de kosten van deze website en bieden ze begeleiding bij het maken daarvan.

EPA

SVA RO onderhoudt goede banden met EPA, het Erfgoed Platform Apeldoorn om in te kunnen spelen op kansen die zich voordoen voor het inzetten van onze bussen op het gebied erfgoed, historie en cultuur.

Vakfotografie Martin van de Poel

Eendrachtstraat 8
7335CH Apeldoorn Nederland
telefoon  055-5416730
mobiel    06-53311718
Openingstijden op afspraak

Vakfotografie Martin van de Poel, is onze vaste leverancier voor het sticker materiaal voor onze bussen.
Hij levert niet alleen de stickers, maar ook onze SVA mokken (zelfs met uw eigen naam of logo erop).
Onze klanten die de bus willen voorzien van stickers, verwijzen wij naar zijn bedrijf. Hij weet welke eisen wij aan onze stickers stellen.

 

Onderdeel van de landelijke Stichting Veteraan Autobussen