Leveranciers en sponsoren

Een vrijwilligersorganisatie is sterk afhankelijk van een goede relatie met externe partijen. Regio Oost heeft een goede relatie met:

Roka-fast levert ons bevestigingsmiddelen van allerlei aard. Dit bedrijf wist ons binnen 24 uur een banjobout te leveren, waar we zelf al 1 jaar naar zochten. Levert ons ook “klein”-verpakkingen van het bevestigingsmateriaal.

Beter een goede buur dan een verre vriend. Nassau Golf leverde ons onze heftruck en sponsorde onze zetbank. Kunnen bij hen eventueel indien nodig een zwaardere heftruck lenen. In de opbouw fase mochten wij van hun internet gebruik maken.

Wolves Mobiliteit is hét aanspreekpunt als het gaat om het bergen van voertuigen, nationaal en internationaal transport en pechhulp.

Wifocarr is een restauratiebedrijf voor o.a. old-timer vrachtauto’s.
Zij helpen ons met onderdelen. Via hen werden o.a. de klembanden voor de Nefkens 55 gerepareerd. Ook restaureren zij het chassis van de Citroën ETAO.

Mulder Connect is onze hosting partner en zij sponsort de bekabeling van ons beveiligings- / anti-inbraaksysteem, zodat we ’s avonds durven te gaan slapen.

Duproco kan u en uw organisatie op de volgende manieren bijstaan:

  • (Interim) Projectmanagement
  • Hosting
  • Website

EPA

SVA RO onderhoudt goede banden met EPA, het Erfgoed Platform Apeldoorn om in te kunnen spelen op kansen die zich voordoen voor het inzetten van onze bussen op het gebied erfgoed, historie en cultuur.

Vakfotografie Martin van de Poel

Eendrachtstraat 8
7335CH Apeldoorn Nederland
telefoon 055-5416730
mobiel 06-53311718
Openingstijden op afspraak

Vakfotografie Martin van de Poel, is onze vaste leverancier voor het sticker materiaal voor onze bussen.
Hij levert niet alleen de stickers, maar ook onze SVA mokken (zelfs met uw eigen naam of logo erop).
Onze klanten die de bus willen voorzien van stickers, verwijzen wij naar zijn bedrijf. Hij weet welke eisen wij aan onze stickers stellen.