Leveranciers en sponsoren

Een vrijwilligersorganisatie is sterk afhankelijk van een goede relatie met externe partijen. Regio Oost heeft een goede relatie met:

Na  lange stilstand van onze bussen door o.a. Corona bleek dat deze veel extra onderhoud nodig hadden. Zodanig dat wij, naast de inzet van onze eigen technische dienst, extra mensen en middelen nodig hadden. Door de assistentie van de MAN dealer in Apeldoorn konden wij onze bussen toch weer in een korte tijd keurings klaar en weer verantwoord op de weg hebben. Uit deze samenwerking ontstond een goede relatie met o.a. deze dealer. Hieruit kwamen ook de afspraken met betrekking tot de ondersteuning voor de langere termijn in de toekomst.

O.a. tijdens de corona en de daarbij aangekondigde lockdown ontstond een grote vraag naar continuiteit in het onderhoud van onze bussen. Zo bleek onze Volvo 4780 niet  door de RDW keuring te komen. O.a. het chassis had de nodige aandacht nodig. Ook bleek voor de toekomst de nodige inzet nodig van ervaren partijen. Een verzoek vanuit ons bestuur aan de bedrijfswagendealers in de regio leverde een spontane reactie op van de directie van Harbers Trucks in o.a. Apeldoorn. Daar waar andere dealers niet regeerden nodigde de Heer Harbers ons uit voor een gesprek. Het gevolg was dat onze 4780 richting dealer ging voor onderzoek en Harbers zich voor de toekomst deze bus adopteerde. Dankzij hun inzet blijft het mogelijk deze bus op de weg te houden.

Het in Epe gevestigde bedrijf van vader en zoon van Schoonhoven is gespecialiseerd in allerlei las- en constructiewerk alsmede siersmeedwerk.
Ook beschikken Gert en Bas over veel ervaring in het onderhouden van specialistisch laswerk aan bussen. Zo hebben zij veelzijdige en langdurige ervaring in het onderhoud van lijnbussen bij TSN.
Zonder hun bereidwillige en vaak spontane inzet is het voor ons een hele uitdaging de oudere bussen in een zeer goede staat te houden. Zo mogen wij vaak een beroep op hen doen als het gaat om chassis, veerophanging en het vele werk aan de carrosserie.

Roka-fast levert ons bevestigingsmiddelen van allerlei aard. Dit bedrijf wist ons binnen 24 uur een banjobout te leveren, waar we zelf al 1 jaar naar zochten. Levert ons ook “klein”-verpakkingen van het bevestigingsmateriaal.

Beter een oud goede buur dan een verre vriend. Nassau Golf leverde ons onze heftruck en sponsorde onze zetbank.  In de opbouw fase mochten wij van hun internet gebruik maken.

Wolves Mobiliteit is hét aanspreekpunt als het gaat om het bergen van voertuigen, nationaal en internationaal transport en pechhulp.

Duproco kan u en uw organisatie op de volgende manieren bijstaan:

  • (Interim) Projectmanagement
  • Hosting
  • Website

EPA

SVA RO onderhoudt goede banden met EPA, het Erfgoed Platform Apeldoorn om in te kunnen spelen op kansen die zich voordoen voor het inzetten van onze bussen op het gebied erfgoed, historie en cultuur.

Vakfotografie Martin van de Poel

Eendrachtstraat 8
7335CH Apeldoorn Nederland
telefoon 055-5416730
mobiel 06-53311718
Openingstijden op afspraak

Vakfotografie Martin van de Poel, is onze vaste leverancier voor het sticker materiaal voor onze bussen.
Hij levert niet alleen de stickers, maar ook onze SVA mokken (zelfs met uw eigen naam of logo erop).
Onze klanten die de bus willen voorzien van stickers, verwijzen wij naar zijn bedrijf. Hij weet welke eisen wij aan onze stickers stellen.